Permet hatásainak
Mega Hair Spray
hajlakk a haját
 • Széles körben ismert, külföldön, Mega hajlakk egyesíti az egyedülálló összetétele a természetes összetevőket, mindegyik a maga módján jótékony hatása
  van a fejbőrre:
 • Kókusz- és avokadóolaj + Fahéjolaj és a chili paprika szerves kivonata
  erős baktericid, gyulladás ellenes és nyugtató hatással rendelkeznek.
 • Bogáncsolaj
  kisimítja a haj felszínét, ápolt külsőt kölcsönözve neki, megszabadít a korpától, kiegészítő tápanyagokat és ápolást nyújt vitaminhiány esetén.
 • Gyógykamilla- és csalánkivonat
  nagyszerűen enyhítik és előzik meg a töredezettséget, erősítik a hajhagymákat és egészségessé teszik a hajat a színezők használata után.
 • Argánolaj
  kiváló antioxidáns, a hajfelszínen az UV sugaraktól védő szűrőt hoz létre.
 • A vitamin + E vitamin
  erősíti a hajszálak gyökerét, javítja a növekedésüket s megelőzi a kihullást.
Hajhullási problémákkal ilyen vagy olyan fokig nemtől függetlenül minden ember szenved. A környezet mai minősége, a munkával való állandó leterheltség és a kiegyensúlyozatlan táplálkozás még tovább rontanak a fejbőr és a haj állapotán. Ennek következtében megfakulnak, elvesztik erejüket és térfogatukat, hasadnak, töredeznek és kihullnak. Mint orvos-trichológus praxisom évei alatt számos szert próbáltam ki, amelyek otthoni körülmények között segíthettek volna a páciensnek haja megerősítésében, fenntartani külső megjelenésüket és egészségessé tenni a szerkezetüket.
A HAIR MEGASPRAY hajspray igazi talált kincs! Az összetételét alkotó természetes összetevők hathatósan helyreállítják töredezett, hasadt és sérült hajszálakat. A spray klinikai kísérletei bizonyítják hatásosságát a kopaszodás és hajhullás ellen folytatott küzdelemben.
Szepesi Aranka,
triholog orvos,
Ph.D.
vásárlói vélemények
hatékonyságáról szóló haj hair megaspray
Nagyon köszönöm, hogy segített, hogy a hajspray hihetetlenül terjedelmes és egészséges 2 hét (6 eset). A hatás tart majdnem egy hónapig. Hihetetlen! Már minden észrevette, és megkérdezte, amelyben kezelem a fodrászat? És azt ajánlom mindenkinek!
Helena Mendez, 27, Doba
Vásárlás és részt vesz a sorsoláson
iPhone 6
09
Megmaradt akciós
csomagok száma
kedvezmény
50%
8900Ft
Régi á
17800Ft
Ár: 8900Ft